مرتبط: چه نوع فشار جانبی را باید امتحان کنید؟ (اینفوگرافیک)
11. ایجاد وبینار
وسواس واسطه فروش برای فروش وسواس پیدا کرده ام. کسب درآمد در منزل ساخت وبینارهای اتوماتیک یکی از مفیدترین مهارتهایی است که شما احتمالاً می توانید داشته باشید ، مانند کارآفرین جیسون فلادلین ، که با فروش 100 میلیون دلار از طریق وبینارها تنها با فروش محصولات دیگر افراد و نه مال او.
وبینارها از یک الگوی و قالب خاص پیروی می کنند. آنها فرمول هستند. اگر بتوانید آن فرمول را تسلط دهید ، می توانید به معنای واقعی کلمه در این فضا مسلط شوید. ایده یا فرصت تجاری خوبی را برای خود پیدا کنید که بتوانید بفروشید که ارزش انبوه ای را ارائه می دهد.
مرتبط: 12 مرحله برای ایجاد وبینار کامل
12. مدیریت رسانه های اجتماعی.
مدیریت رسانه های اجتماعی راهی عالی برای درآمدزایی از خانه است. کسب درآمد در اینستاگرام با توجه به گسترش رسانه های اجتماعی ، مشاغل درگیر تلاش برای یافتن راه خود در مقابل چشم انداز هستند. با این حال ، اکثر مشاغل سرنخی در مورد چگونگی افزایش مواجهه با آنها پیدا نکرده اند. اینجاست که وارد می شوید
ایجاد یک کسب و کار در زمینه مدیریت رسانه های اجتماعی ممکن است تلاش و زمان زیادی ببرد ، اما ارزش آن را دارد. برای کمک به مدیریت رسانه های اجتماعی آنها ، می توانید مبلغ ماهانه قابل توجهی را برای هر کسب و کار شارژ کنید ، به شما این امکان را می دهد تا با انجام این کار یک درآمد تمام وقت کسب کنید.
لیز بنی ، بنیانگذار Jinga Social ، نه تنها یکی از بزرگترین و مشهورترین مشاغل مدیریت رسانه های اجتماعی را در آنجا بنا کرد ، بلکه چندین وبینار هفت نفره را نیز به افراد آموزش داد ، شما آن را حدس زده اید ، چگونه می توانید رسانه های اجتماعی خود را راه اندازی کنید شرکت مدیریت
مرتبط: 10 ابزار برتر مدیریت رسانه های اجتماعی که اکنون باید امتحان کنید
13. بازاریابی وابسته
بازاریابی شرکت های وابسته یک اصطکاک بسیار کم در فروش آنلاین محصولات باینری آپشن را ارائه می دهد. در حالی که برای فروش این محصولات یا خدمات به برخی از مخاطبان احتیاج دارید ، می توانید در حین انجام این کار مبلغ قابل توجهی از خانه تهیه کنید. برخی از محصولات یا خدمات با هر کلیک درآمد بسیار بالایی دارند. این بدان معناست که ، اگر کارت های خود را به درستی بازی کنید ، می توانید با حرکت دادن ترافیک به پیشنهادهای خاص ، تا زمانی که منافع صحیح را هدف قرار دهید ، به راحتی سود قابل توجهی در تبدیل کسب کنید.
می توانید پیشنهادات بازاریابی وابسته ای را در سایت هایی مانند ClickBank ، CJ.com و Rakuten LinkShare و بسیاری دیگر پیدا کنید. پیشنهاد مناسب را جستجو کنید و اطمینان حاصل کنید که آنرا به مخاطبان صحیح ارائه می دهید و افراد راجع به آن اسپم نکنید. بازاریابی خود را از نظر اخلاقی انجام دهید.
مرتبط: 10 نرم افزار برتر ردیابی بازاریابی وابسته
14. ایجاد دوره های آنلاین.
یکی از راه های مطلوب مورد علاقه من برای کسب درآمد اضافی از خانه ایجاد دوره های آنلاین است. اکنون ، این یک سرمایه گذاری مقدم بر وقت می کند. اما ، مانند هر فعالیت تولیدکننده درآمد منفعل دیگر ، شما یک بار کار را انجام می دهید و برای آن بارها و بارها پرداخت می شوید.
از هر مهارت و مهارت خود استفاده کنید و راهی برای ایجاد یک دوره در اطراف آن پیدا کنید. برای ساخت این دوره ها از سایت هایی مانند Udemy ، Ankur Nagpal's ، Teachable یا Jonathan Cronstedt's Kajabi استفاده کنید و سپس بازاریابی را شروع کنید.
بیشتر از کارآفرین
پختن نان در خانه یکی از لذتبخشترین کارها و البته راه حل خوبی برای روزهایی است که نمیتوانیم از خانه بیرون برویم. اگر برای اولین بار میخواهید در خانه نان بپزید اصلا نگران نباشید؛ در این قسمت از آموزش آشپزی تصویری دیجیکالا مگ، طرز تهیه نان خانگی در تابه را به شما آموزش میدهیم. مواد لازم در دستور پخت این نان تابهای بسیار کم است و نیازی به فر یا لوازم آشپزخانه خاصی هم ندارد.
۱.برای شروع مایه خمیر را همراه شکر در یک پیمانه آب ولرم بریزید و کاملا حل کنید. بهتر است از یک کاسهی بزرگ برای این کار استفاده کنید.
۲.مقداری از آرد را به ترکیب اضافه کنید و هم بزنید تا جایی که مایه مانند تصویر غلظتی شبیه مایهی کیک پیدا کند. حالا ظرف را با یک دستمال تمیز بپوشانید و برای ۱۰ دقیقه آن را در جای نسبتا گرم قرار دهید تا مایه خمیر فعال شود و حبابهای اولیه در آن به وجود بیاید.
اگر مایه خمیر بعد از ۱۰ دقیقه فعال نشد و حبابی در خمیر به چشم نخورد، احتمال دارد مایه خمیر کهنه یا خراب باشد.
۳.زمانی که مایه خمیر فعال شد، آرد را به آرامی به آن اضافه کنید تا خمیر شکل بگیرد. نیمی از روغن را هم در کنار آرد به خمیر اضافه کنید. برای جلوگیری از سفت شدن خمیر نان، آرد را به آرامی و کمکم اضافه کنید، چون آرد زیاد باعث سفت شدن نان میشود.
۴.مهمترین نکته در پخت نان این است که به اندازهی مناسب آرد به خمیر اضافه کنید، تا جایی که مانند تصویر با فشار دادن، خمیر به دست نچسبد. دقت کنید که اگر وقتی دستتان را روی خمیر نگه میدارید بعد از چند لحظه خمیر به دست میچسبد نیازی به اضافه کردن آرد بیشتر نیست؛ این چسبندگی با ورز دادن از بین میرود.
۵.سطح میز یا تخته کار را آرد بپاشید و خمیر را برای ۱۰ دقیقه روی آن ورز دهید. مابقی روغن را در این مرحله کمکم به خمیر اضافه کنید.
۶.بعد از ورز دادن، کف و دیوارههای یک کاسهی بزرگ را چرب کنید و خمیر را در آن بگذارید. روی خمیر را با سلفون و سپس یک پارچه بپوشانید و آن را در جای نسبتا گرم قرار دهید. اجازه دهید خمیر شما بین ۱ تا ۱٫۵ ساعت استراحت کند. بعد از این که خمیر خوب پف کرد روی آن را بردارید و با دست پف آن را بگیرید.
۷.سطح میز یا تخته کار را آردپاشی و خمیر را روی آن به ۶ چانهی مساوی تقسیم کنید. روی چانهها را دوباره با سلفون و پارچه بپوشانید و اجازه دهید برای ۱۵ دقیقهی دیگر استراحت کنند.
سلفونها را دور نریزید، بعد از ۱۵ دقیقه چانههای خمیر را بردارید و با وردنه روی سطح آردپاشی شده به ضخامت ۲ الی ۳ سانتیمتر باز کنید. سپس با همان سلفونها دوباره روی آنها را بپوشانید و اجازه دهید برای ۱۵ دقیقهی دیگر هم استراحت کنند.
۸.تابهی نچسب خود را روی حرارت متوسط رو به زیاد داغ کنید. خمیری که باز کردید را داخل تابه قرار دهید و اجازه دهید بپزد. وقتی روی نان شروع به حباب زدن کرد، آن را برگردانید. چند بار دیگر این کار را تکرار کنید تا دو طرف نان به طور یکدست طلائی شود.
وقتی نانها پختند آنها را از تابه خارج کنید و در یک پارچهی تمیز بپیچید تا خشک نشوند.